Корзина
Корзина пуста
На сумму: : 0,00 MDL
Цена: 228 MDL

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace. All (Ed. a 4-a)

Код: 46106
Автор: Covey
Описание

Cod: ALL978-606-783-031-6

An aparitie: 2016

Autor: Stephen R. Covey

Categoria: Dezvoltare Profesionala

Editia: a IV-a

Editie: Necartonata

Editura: ALL

Format: 230 x 160 mm

Nr. pagini: 296

Lectii importante pentru schimbarea personala

Cu peste 15 milioane de exemplare vandute in intreaga lume, „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace” este cea mai importanta carte a secolului XXI in domeniul afacerilor.

Covey a studiat principiile dupa care se ghideaza oamenii de succes si le-a integrat intr-un program cuprinzator, dar usor de parcurs. A creat astfel un instrument practic, care poate fi folosit cu rezultate excelente in viata de familie, in afaceri si in societate, in general. Cele 7 deprinderi formulate in urma a zeci de ani de experienta si cercetare ii deosebesc pe cei fericiti, impliniti si sanatosi de cei care sunt supusi esecului. Albert Einstein observa: „Problemele insemnate cu care ne confruntam nu pot fi rezolvate la acelasi nivel de gandire cu cel in care ne aflam cand le-am creat“. Din acest punct de vedere, Covey considera ca noi si numai noi putem sa ne declansam procesul de autoperfectionare. Avem nevoie de alt nivel, un nivel mai profund de gandire pentru a rezolva dificultatile cu radacini adanci. Acest nou nivel de gandire constituie subiectul prezentei lucrari.

„Aceasta carte ne sugereaza o disciplina a interactiunii cu ceilalti care ar functiona fara gres daca ne-am apleca asupra ei.“ – James C. Fletcher, Director la NASA